Binnenkort organiseren we onze eerste grote jeugdtombola. De opbrengst hiervan zal volledig worden besteed aan onze jeugdwerking.

Het infoblad dat elke speler ook nog in hardcopy mee naar huis zal krijgen, kunnen jullie HIER ook al bekijken.

Wij willen bij deze alvast de sponsors bedanken die prijzen ter beschikking stellen en ons zodoende een sterk duwtje in de rug geven.

Met een speciale vermelding voor forzavoetbalreizen die onze hoofdprijs sponsorde.

Nieuws

Voorbereiding seizoen 2017-18

13-07-2017 21:47

Buiten de midweekse trainingen gaan we eind augustus het nieuwe seizoen voorbereiden in de vorm van een tornooi en een vriendschappelijke wedstrijd tegen Oostmalle. Wanneer en waar kunnen jullie terugvinden op de teampagina's. Ook de trainingsuren en de staf vinden jullie hier terug.

Algemene vergadering op za 24 juni om 19u30 in de kantine

02-06-2017 08:11

KFC Wechel nodigt alle leden, ouders en sympathysanten uit op de jaarlijkse algemene vergadering waarbij we even stilstaan bij het afgelopen seizoen maar waar we vooral ook het volgende seizoen en de nabije toekomst willen belichten. Deze vergadering duurt ongeveer een uurtje. Er zullen in augustus geen préseizoens infomomenten voor de jeugd worden ingepland dus als je alle info wenst voor volgend seizoen raden we je aan om even langs te komen op deze algemene vergadering. Hier kan je uiteraard ook altijd vragen stellen en je kan je info maar beter uit eerste hand krijgen dan van horen zeggen, dus kom eens langs dit jaar!! En het geeft iedereen ook nog eens de kans om een gezellig babbeltje te slaan over de ploeggrenzen heen met een drankje erbij.

Uitslag jogging

24-05-2017 22:22

De uitslag van de 20ste avondjogging vind je hieronder.

uitslag 4 km, 8 km en 12 km.

<< 1 | 2 | 3 >>