Missie - KFC De Vrede Wechelderzande

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Missie

Missie

KFC De Vrede Wechelderzande wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder ontwikkelen.  Een voetbalclub met een gezonde ambitie en duidelijk afgelijnd waar we op termijn naar toe willen, zijnde zo hoog mogelijke reeks in het provinciaal voetbal met het 1° elftal te willen bereiken.

KFC De Vrede Wechelderzande stelt zich tot doel dit te realiseren door attractief voetbal te brengen met zoveel mogelijk opgeleide spelers uit onze eigen opleiding. We streven ernaar om alle teams op een dusdanig niveau te laten voetballen dat voldoende uitdaging biedt om beter te gaan voetballen.  We willen daarom alle leden binnen hun mogelijkheden zo goed mogelijk laten voetballen.  Enthousiasme, ontspanning en plezier zijn hierbij belangrijke elementen.

Deze doelstelling gaat samen met een aantal normen, waarden en verwachtingen die helpen om invulling te geven aan het beoefenen van de voetbalsport.

Daarnaast wil KFC De Vrede Wechelderzande ook een sportclub zijn die met voetbal- en nevenactiviteiten een bijdrage levert aan het sociale leven binnen onze gemeente.

Dit gebeurt steeds onder de koepel van de KBVB en zijn reglement en onder de Panathlon Verklaring ‘Ethiek in de jeugdsport’.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!